Categorie: Știri locale

La Ploiești au loc, încă de luni seară, intervenții pentru deszăpezirea arterelor rutiere, dar și a zonelor pietonale intens circulate.

 

Într-o informare transmisă marți dimineață, municipalitatea a anunțat că, la nivelul orașului, “s-au asigurat servicii de deszăpezire cu mijloace mecanizate, respectiv 12 sărărițe (4 sărărițe - capacitate medie, 6 sărărițe de capacitate mică și 2 sărărițe cu lamă, de capacitate mare).  De asemenea, încă de la primele ore ale dimineții, 40 de angajați ai operatorului de salubritate au intervenit pentru a îndepărta manual stratul de zăpadă depus pe trotuare în Centrul Civic, dar și la nivelul trecerilor de pietoni și stațiilor destinate transportului public urban”.

“Activitățile de deszăpezire în municipiul Ploiești vor fi desfășurate conform planului local de acțiune stabilit cu factorii implicați. Se va continua înlăturarea zăpezii cu utilaje sau manual și se va împrăștia, preventiv, material antiderapant pe drumuri, în funcție de temperaturile atmosferice ce vor fi înregistrate în orele următoare.

Vom asigura fluența transportului public local, dar și accesul cetățenilor pe arterele importante de circulație, către unitățile spitalicești, piețe. Trebuie să înțelegem că se circulă în condiții de iarnă, iar noi depunem toate eforturile să asigurăm o circulație îmbunătățită, în acest context meteorologic.

Totodată, îi rog pe cetățeni și pe agenții economici din Ploiești să curețe zăpada sau gheața din fața propriilor proprietăți, pentru menținerea unei bune circulații la nivelul străzilor și aleilor din cartiere” este apelul lansat de primarul municipiului, Andrei Volosevici.

Back To Top