Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA a anunțat, vineri dimineață, oprirea distribuției apei potabile în orașul Comarnic. Măsura este valabilă până la ora 13.00.

 

Reprezentanții societății au precizat că oprirea furnizării apei potabile a fost necesară din cauza turbidității provocate de ploile torențiale din ultimele ore. Sunt afectați de oprire consumatorii care locuiesc pe străzile Gurguiata, Comănoilor, Drumul Tălii, Ghioșeștii de Jos, Tălenilor, Lacul Băcioilor, Lambru, Podul Boieresc (parțial), Cărbunărița (parțial), Maria Baciu, Toplița (parțial) și Valea Mesteacănului.

“Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat și dă asigurări că echipele de intervenție lucrează în prezent pentru remedierea situației. Reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA se va face în cel mai scurt timp, în conformitate cu parametrii de calitate corespunzători”, au transmis reprezentanții societății.

Back To Top