Categorie: Știri locale

Timp de două zile, la Ploiești se află tirul lui Moș Crăciun. Un vehicul pus la dispoziția autorităților de o societate private, decorat de sărbătoare, colindă municipiul până în seara de Ajun.

 

“Copiii pot să îl vadă pe Moş Crăciun, care a ajuns în Ploiești şi se pregătește să le aducă darurile, în noaptea magică.

Pentru că Moș Crăciun a dorit să vină, în această perioadă, la Ploieşti, pentru a putea privi în ochii şi sufletele copiilor, spre a le descoperi tainicele dorinţe, administraţia publică locală a amenajat un spaţiu dedicat acestei importante vizite.

Astfel, mijlocul de transport ales a fost frumos decorat şi luminat de sărbătoare, în cadrul unui parteneriat local. Sania moşului nu a putut fi adusă, deoarece spiriduşii o pregătesc pentru noaptea feerică de Crăciun”, a anunțat Primăria Ploiești.

“Tirul lui Moş Crăciun” a efectuat prima cursă miercuri dimineață, în intervalul 10.30 -13.30, de la Hipodrom spre cartier Albert şi înapoi până la sediul Primăriei Municipiului Ploieşti, din Piaţa Eroilor.

“Tot astăzi, începând cu ora 16.30, va pleca de la sediul Primăriei Municipiului Ploieşti spre Halele Centrale – strada Ştefan Greceanu – strada C.D.Gherea – strada Take Ionescu – strada Mărăşeşti – intersecţie Cioceanu – strada Domnişori – strada Libertăţii,  Şoseaua Vestului, Şoseaua Nordului, Spitalul de Urgenţă Ploieşti, strada Cameliei, Şoseaua Vestului, Ofelia, strada Malu Roşu, Centru, strada Stadionului, strada Mihai Bravu.

Mâine, 24.12.2020, în intervalul orar 10.30-13.30, Moş Crăciun îi va saluta, cu drag, din tirul său, pe copiii care îi vor ieşi în cale pe următorul traseu: strada Ştrandului, strada Gh. Doja, Halele Centrale, strada Gh. Doja, sens giratoriul Caraiman, Bulevardul Republicii, Şoseaua Vestului, dreapta spre Podul Înalt, strada Eremia Grigorescu, zona Lămâiţa, cu întoarcere în Centrul Civic, unde va parca la sediul Primăriei Municipiului Ploieşti, din Piaţa Eroilor.

De asemenea, în seara de Ajun, de la ora 16.30, Moş Crăciun va vizita următoarele zone: plecare de la sediul municipalităţii spre Gara de Sud, strada Eminescu – Spital Pediatrie Ploieşti, unde va şi staţiona pentru 15 minute, Gara de Sud, Bariera Bucureşti, Tătărani, sens giratoriu Strejnic, Concordia, cartier Mitică Apostol”, a anunțat Primăria Ploiești.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul  societății Apazol Trans, care a pus la dispoziție tirul pentru Moş Crăciun, dar şi cu ajutorul Corului Filarmonicii “Paul Constantinescu”, care îi colindă, în aceste zile, pe ploieșteni (VEZI DETALII).

Back To Top