Categorie: Știri locale

La Dumbrava continuă, pe final de an, lucrările pe domeniul public.

 

În această perioadă, administrația locală condusă de Marian Apostol a programat lucrări de reparare a carosabilului, pe mai multe străzi din comună.

reparatii dumbrava1

reparatii dumbrava3

Pentru următoarea perioadă, autoritățile au în agendă mai multe proiecte importante pentru comunitatea locală.

Printre investițiile considerate prioritate de primarul Marian Apostol, pentru comuna Dumbrava, pe termen scurt și mediu se numără finalizarea și punerea în funcțiune a rețelei de canalizare și a stației de epurare în satul Dumbrava. La același capitol, administrația locală a anunțat, anterior, că a depus, la Compania Națională de Investiții, o solicitare pentru obținerea finanțării în vederea extinderea sistemului de canalizare din comună.

Extinderea rețelei de alimentare cu gaze se numără, de asemenea, printre proiectele prioritare.

La acestea se mai adaugă, printre altele reabilitarea și modernizarea DC 84 Trestienii de Sus, DC 84 A Trestienii de Jos, realizarea de trotuare și piste de biciclete, reabilitarea, dotarea și modernizarea Școlii Generale "Învățător Dinu Nicolae" Dumbrava - local 2, a Școlii Generale Ciupelnița și a Grădiniței Dumbrava, construirea unei săli de sport la Dumbrava, reabilitarea, modernizarea și dotarea Căminului Cultural Zănoaga, modernizarea centrului civic în satele Dumbrava și Ciupelnița.

De asemenea, pe raza comunei va fi construit nodul de legătură al șoselei cu Autostrada A3 București - Ploiești – Buzău, un alt proiect de infrastructură cu mare impact pentru întreaga zonă.

Back To Top