Categorie: Știri locale

11 spitale din Prahova, în care au fost organizate 14 centre de vaccinare, au demarat, în această dimineață, campania de vaccinare anti-Covid. 

 

 

Pentru această prima fază, în Prahova au fost solicitate 975 de doze de vaccin împotriva COVID-19. Administrarea lor a început în această dimineață, prima persoană fiind vaccinată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești (VEZI DETALII).

Vaccinarea a început și în centrele de la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploiești,  Spitalul de Pediatrie Ploiești, Spitalul Municipal „Schuller“ Ploiești,  Spitalul CFR Ploiești, Spitalul Municipal Câmpina, Spitalul de Psihiatrie Voila (Câmpina), Spitalul Orășenesc Băicoi, Spitalul Orășenesc Sinaia, Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte și Spitalul Orășenesc Urlați (VEZI DETALII).

“Să fie cu leac! Vaccinarea din ultima zi din an să fie începutul sfârşitului pandemiei! Multă sănătate tuturor! Felicitări tuturor echipelor de vaccinare! Cu efortul şi implicarea dumneavoastră scrieţi istorie”, a transmis joi Mariana Miu, managerul Spitalului Sinaia.

1

2

3

4

5

Sursa foto: Prefectura Prahova

Back To Top