Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Primăria Scorţeni a semnat astăzi un contract de 3,1 milioane de lei pentru extinderea sistemului de distribuţie a gazelor naturale în satele Bordenii Mari, Bordenii Mici şi Sirca.

 

Contractul vizează servicii de proiectare şi lucrările propriu-zise de investiţii, cu o durată de 24 de luni, a anunţat primarul comunei Scorţeni, Iulian Barbu.

"Astăzi, 7.01.2021, a fost semnat contractul «EXTINDERE SISTEM DE DISTRIBUȚIE A GAZELOR NATURALE IN COMUNA SCORȚENI, SATELE BORDENII MARI, BORDENII MICI SI SIRCA, JUDETUL PRAHOVA». Firma câștigătoare este SC NICONS SRL iar valoarea totală a lucrărilor este 3.145.066,35 lei cu TVA. Durata contractului este de 24 luni, din care proiectare - 3 luni, execuție -21 luni. Vor beneficia de această investiție circa 1000 de gospodării, cât și agenti economici și obiective social-culturale. Mulțumesc pe această cale colectivului Primăriei Scorțeni, cât și consilierilor locali care au sprijinit acest proiect de o importanță majoră pentru comunitate", a mai declarat primarul Iulian Barbu, într-un mesaj publicat astăzi pe Facebook.

Back To Top