Categorie: Știri locale

Patru obiective propuse de administrația locală a comunei Dumbrava se regăsesc pe lista-sinteză întocmită de CNI și aprobată de Ministerul Lucrărilor Publice.

 

Din cele patru proiecte propuse de administrația condusă de primarul Marian Apostol, incluse deja în rândul celor pentru care ar urma să fi acordată finanțare prin Compania Națională de Investiții, trei au fost înaintate în ultimele luni și au atras atenția, deja, autorităților centrale. Este vorba despre „Reabilitare, consolidare, extindere, modernizare și dotare Dispensar medical sat Ciupelnița, comuna Dumbrava, jud. Prahova”, “Reabilitare, consolidare, modernizare și dotare Grădinița cu Program Normal, sat Dumbrava, comuna Dumbrava”, respectiv “Reabilitare, consolidare, modernizare și dotare Școala Gimnazială Învățător Dinu Nicolae local 2, sat Dumbrava, comuna Dumbrava”.

Acestora li se adaugă proiectul privind construirea unei săli de sport în satul Dumbrava.

Lista sinteză întocmită de CNI, în baza solicitărilor beneficiarilor, și aprobată de ministerul de resort, este, conform legii, “documentul care stă la baza întocmirii listei obiectivelor de investiții și a fundamentării alocațiilor bugetare în vederea finanțării acestora”. Practic, includerea pe această listă este ultimul pas înaintea aprobării finanțării pentru unu obiectiv propus.

Back To Top