Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Polițiștii ploieșteni au efectuat, marți, șapte percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

 

Gruparea este acuzată că ar fi creat un prejudiciu estimat la 6.000 de lei.

“Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada noiembrie 2020 - prezent, persoanele bănuite ar fi comis furturi din buzunare/genți/poșete, pe raza municipiului Ploiești. Aceștia sustrăgeau sume de bani și carduri bancare pe care le foloseau ulterior pentru a efectua operațiuni de retragere numerar.

De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum telefoane mobile și obiecte de vestimentație”, a anunțat IJP Prahova.

Șase persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova pentru audieri.

La acțiune au participat inclusiv polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și a jandarmi ai Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti.

Foto ilustrație

Back To Top