Categorie: Știri locale

Un bărbat atenționat de agenții de bază ai complexului comercial Winmarkt Big, pentru că nu purta mască, a provocat un scandal monstru în urma căruia a ajuns în atenția polițiștilor.

 

IJP Prahova a anunțat că individul a fost sancționat cu amendă, iar în prezent se fac cercetări și privind infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

“În urma apariției în spațiul public a unor imagini ce ilustrează un incident între agenții de pază ai unei  societăți și un bărbat, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea situației de fapt.

Din cercetări a reieșit că, în data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 13:20, în interiorul unui complex comercial din zona de sud a municipiului, a avut loc un conflict verbal și fizic între doi agenți de pază și un bărbat în vârstă de 27 de ani, căruia îi fusese atrasă atenția pentru că nu purta mască de protecție.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor și purtare abuzivă.

Totodată, bărbatul de 27 de ani a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991, cu amendă în valoare de 1000 de lei”, a precizat IJP Prahova.

Imaginile surprinse la fața locului de un martor la eveniment au fost publicate în mediul on-line, dar retras la scurt timp după aceea.

 

Foto ilustrație

Back To Top