Categorie: Știri locale

Jandarmii prahoveni care patrulau, miercuri seară, în zona Gării de Sud din Ploiești, au depistat un bărbat care părăsise locuința unde ar fi trebuit să stea în carantină și, în plus, umbla pe stradă fără a purta masca de protecție, așa cum impun regulile stabilite în contextul stării de alertă.

 

„În data de 03.02.2021, în jurul orelor 20.45, o patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J PRAHOVA, a depistat pe raza localității Ploiești, în zona Gară Sud, o persoană de sex masculin care nu purta mască de protecție.

 În urma verificării acesteia în baza de date a reieșit faptul că, pe numele persoanei în cauză, a fost emisă o dispoziție de carantinare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile începând cu data de 25. 01.2021”, a anunțat IJJ Prahova, joi dimineață.

În cauză au fost întocmite acte de sesizare pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, care au fost predate lucrătorilor din cadrul Secției nr.4 Poliție Ploiești. Totodată persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform LG.55/2020, cu amendă în valoare de 500 lei pentru nepurtarea măștii de protecție.

Back To Top