Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Comuna Dumbrava se numără printre localitățile din Prahova unde pandemia nu mai pune probleme. În raportările recente transmise de Prefectură, aceasta figurează cu incidență 0 a cazurilor active, ceea ce înseamnă că, aici, niciun pacient nu a mai fost confirmat cu Covid, de mai bine de două săptămâni.

 

Conform decizie luate vineri, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, elevii și preșcolarii din Dumbrava s-au putut întoarce astăzi la cursuri. Unitățile de învățământ din comună funcționează în scenariul verde, așa cum au anunțat atât autoritățile județene, cât și Ministerul Educației.

Conform reglementărilor în vigoare, acest scenariu presupune ca la cursuri fizice să participe toți copiii, începând de la cei de grădinițe și continuând cu clasele primare și gimnaziale.

Pentru ei, ca de altfel pentru toți preșcolarii și elevii din țară, astăzi a debutat semestrul al doilea, care durează până pe 18 iunie, inclusiv. Până la vară, ei vor mai avea două vacanțe: între 2 și 11 aprilie, de Paștele Catolic, și între 30 aprilie și 9 mai, de Paștele Ortodox.

Back To Top