Categorie: Știri locale

IJP Prahova a anunțat că polițiștii din Păulești anchetează un eveniment care a avut loc acum aproximativ două săptămâni, la Plopeni, și în care au fost implicați mai mulți minori.

 

“La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Păulești au fost sesizați  cu privire la faptul că un minor în vârstă de 13 ani ar fi fost agresat de alți minori, pe raza localității Plopeni, în cursul aceeași zile.

Minorii prezentați în imagini au fost identificați și audiați în prezența părinților și a lucrătorilor DGASPC Prahova. Aceștia au vârste cuprinse între 12 și 16 ani. În continuare, polițiștii Postului de Poliție Păulești desfășoară activități, în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care s-au desfășurat actele de violență și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a informat IJP Prahova, după ce în spațiul public au apărut înregistrări ale incidentului.

Foto ilustrație

Back To Top