Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Atleţii de la CSM Ploieşti s-au întors recent cu două titluri de campioni naţionali de la Campionatul Național de seniori și tineret, obţinute de echipa de ştafetă şi de Daniel Petre Rezmiveş, considerat de antrenorul său cel mai valoros sportiv al momentului la nivelul clubului. După prima competiţie importantă a acestui an, Rezmiveş merge săptămâna aceasta la Balcaniada de seniori, iar peste trei săptămâni urmează să ajungă la Campionatele Europene.

 

La Finala Campionatului Național de seniori și seniori U23 (tineret), desfăşurată în Sala „Ioan Soter” din Bucureşti, Daniel Petre Rezmiveş a devenit din nou campion naţional al probei de „60 metri plat”, iar ştafeta de 4×2 ture a obţinut titlul naţional după o cursă încheiată cu mai bine de o secundă înaintea următoarei clasate, CSŞ Ploieşti. În proba de „60 metri plat”, Rezmiveş a câştigat atât calificările, cu 6.78 secunde, cât şi finala, cu 6.77 secunde, sutimea de secundă cu care şi-a îmbunătăţit timpul fiind extrem de importantă, în condiţiile în care a reuşit, astfel, să îndeplinească baremul de calificare la Campionatul European de Atletism de la Torun (Polonia, 5-7 martie 2021), a anunţat Clubul Sportitv Municipal Ploieşti. În proba de ştafetă „4×2 ture”, Alexandru Geamănu, Mihai Vasiliu, Florin Nica şi Constantin Andonii au devenit campioni naţionali de seniori graţie unei performanţe foarte bune, ei reuşind să încheie cursa în 3:03.59 minute. Atleţii de la CSM Ploieşti sunt pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu.

În vârstă de 23 de ani, student la Facultatea de Educaţie Fizică a Universităţii din Craiova, Daniel Petre Rezmiveş este considerat cel mai bun sportiv de la CSM Ploieşti în momentul de faţă de către antrenorul său, Augustin Iancu. "Avem o colaborare cu Universitatea din Craiova, ei pun mare preţ pe performanţă şi i-au permis să se antreneze cu noi, acolo participând doar la examene. Oricum, a fost şi perioada în care peste tot cursurile s-au făcut de la distanţă. La noi, antrenamentele sunt în fiecare zi, iar Daniel este în acest moment la cel mai înalt nivel, atât din punct de vedere fizic cât şi al profesionalismului. Cred că nu greşesc dacă spun că este cel mai bun sportiv de la CSM Ploieşti în acest moment, de la toate secţiile", ne-a mărturisit Augustin Iancu.

Palmares

Rezmiveş este multiplu campion naţional şi balcanic la juniori şi seniori, deţinând recordurile naţionale la juniori 1 în probele de 60m, 100m, 4x100m, 4x200m, sub 23 de ani la proba de 4x200 m şi seniori la 4x100m şi Seniori 4x200 m.

La nivelul secţiei de atletism a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti sunt legitimaţi circa 100 de sportivi, care îşi desfăşoară antrenamentele în parcul de la Sala Sporturilor "Olimpia" sau în sala de atletism de la arena "Ilie Oană", mai ales în cazul copiilor şi juniorilor, în timp ce unii dintre seniori ajung să se antreneze şi la Bucureşti sau Izvorani, în lipsa unui stadion de atletism în Ploieşti.

(Sursa foto: CSM Ploieşti)

Back To Top