Categorie: Știri locale

Primăria Măgurele a anunțat, miercuri, că Rosal va împărți astăzi, în gospodăriilor din comună, saci pentru coelctare selectivă.

 

Sacii sunt destinați colectării selective a deșeurilor din plastic, acestea urmând să fie ridicate de operator duminica, începând cu finalul acestei luni.

“Astăzi, odată cu ridicarea gunoiului menajer, angajații ROSAL vor împărți saci pentru colectarea selectivă a plasticului. Ziua de colectare a plasticului va fi duminică, prima ridicare se va face în data de 28.02.2021” este anunțul făcut astăzi de Primăria Măgurele.

Potrivit informațiilor publicate de ROSAL pe site-ul companiei, sunt considerate deșeuri din plastic ce pot fi reciclate: PET-urile (sticle băuturi răcoritoare / apă / alcool), bidoane și cutii din plastic (fără urme de chimicale, de ex. vopsea), jucării din plastic, conserve (desfăcute și fără alimente rămase), doze de băuturi (răcoritoare / alcool).

Nu intră în această categorie pungi de plastic / folii de plastic contaminate, obiecte / produse din plastic combinat cu metal (de ex. cuțite de bucătarie), produse din polistiren, ambalaje de mâncare, deșeuri medicale (de ex. seringi), paie, tacâmuri de plastic, bețișoare de urechi.

Back To Top