Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Salvamontiștii de pe Valea Prahovei au primit, sâmbătă, două solicitări de la turiști care au rămas blocați pe munte din cauza condițiilor meteo.

 

O acțiune a formației Azuga a avut loc în Munții Baiului, unde șapte turiști le-au cerut ajutorul. Aceștia s-au temut să mai înainteze din cauza condițiilor meteo și a orei târzii, a anunțat Salvamont Prahova.

O acțiune de salvare periculoasă este în derulare pe Jepii Mici. Un bărbat a anunțat că a rămas blocat, iar de aproape trei ore salvamontiștii încearcă să-l localizeze. Ei nu se luptă doar cu întunericul, ci și cu vânt puternic, ceață și viscol, dar mai ales cu riscul ridicat de producere a avalanşelor.

“Colegii de la Baza de Salvare Montană Baba Mare se chinuie să îl repereze și recupereze de două ore. Ne pregătim și echipa de jos de plecare daca nu se reușește recuperarea de către echipa de pe platou”, au transmis salvamontiștii în jurul orei 18.30.

Update: Bărbatul rămas pe Jepii Mici a fost găsit și recuperat de salvamontiști, acesta fiind dus în siguranță la Cabana Caraiman.

Foto ilustrație (Salvamont Prahova)

Back To Top