Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Două incendii izbucnite, se pare, din cauza unor cabluri defecte sau neizolate corespunzător, au mistuit, azi-noapte, locuințe din Brebu și Mizil.

 

Două echipaje de pompieri și o ambulanță au fost trimis la Mizil, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00.45. Flăcările au cuprins locuința în care trăiau o femeie și cei doi copii ai săi. Aceștia s-au salvat în ultima clipă însă, potrivit pompierilor, flăcările au produs pagube însemnate.

“La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 50 mp, cuprinzând acoperișul și plafonul locuinței. În imobil locuia o mamă împreună cu cei doi copii, care din fericire au reușit să iasă înainte ca flăcările să cuprindă întreaga locuință”, a transmis ISU Prahova, marți dimineață.

Aproape în același timp, o altă alertă a fost dată la Brebu. “Un incendiu violent a mistuit o locuință și anexele acesteia, din localitatea Brebu. Evenimentul a avut loc în data de 08 martie, ora 00:44. La fața locului au fost mobilizate 4 autospeciale de stingere, o descarcerare și o ambulanță. Incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 200 mp, cuprinzând electronice, electrocasnice, obiecte de mobilier și alte materiale textile. Incendiul, a izbucnit cel mai probabil, din cauza unui conductor electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice”, a anunțat ISU Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top