Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale
sicoie_incomodphProzatorul Florin Sicoie este atacat într-un mod virulent , dar şi suburban, de jurnalistul Eugen Cristescu.

Articolul lui Eugen Cristescu a apărut după ce Sicoie a tratat, într-un comentariu din revista ploieşteană atPHel, stilul jurnalistului. „Domeniul în care Domnia Sa excelează este violul, mai precis violul sistematic al limbii române, și nu numai", notează Florin Sicoie pe site-ul publicaţiei altPHel. Eugen Cristescu sugerează că articolul lui Florin Sicoie din altPHel ar fi comandat de patronul publicaţiei, Dragoş Pătraru. Jurnalistul foloseşte un limbaj vulgar, jignitor, consemnând că Sicoie este „slugă", „cretin" sau „curvă".

Eugen Cristescu aminteşte, în postarea de pe site-ul său, incomodph.ro, şi de Dragoş Pătraru, patronul publicaţiei altPHel, dar şi director al postului Prahova TV, de unde emisiunea lui Eugen Cristescu a fost eliminată din grila de programe. Totodată, Eugen Cristescu îl menționează și pe Cristi Notaru: „Au plecat oameni din cauza lui, după ce a băgat limba adânc în urechea lui Pătraru", notează Eugen Cristescu pe site-ul incomodph.ro.

Dragoş Pătraru, director al postului Prahova TV, este acuzat că i-a îngrădit jurnalistului dreptul la muncă: „Promit ca atunci când o să am bani suficienţi o să îmi cumpăr şi eu o casă de vacanţă pe Coasta Dalmată a Croaţiei, deontologule (ne)şantajist. Aşa ca tine!".

Textul publicat în altPHel de Florin Sicoie AICI

Textul publicat în incomodPH.ro de către Eugen Cristescu, AICI
Back To Top