Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Asociaţia Act for Tomorrow a derulat, la finalul săptămânii trecute, o acţiune de împădurire în comuna prahoveană Scorţeni, cu sprijinul Kaufland România şi al autorităţilor locale. Au fost plantaţi circa 1.500 de puieţi, în ceea ce, practic, reprezintă prima etapă a unei campanii care se anunţă mai amplă.

 

"Așa a arătat în imagini prima acțiune de plantare din acest sezon, organizată de Act for Tomorrow. Sâmbăta aceasta, alături de angajații Kaufland România, ne-am aflat la Scorțeni, județul Prahova, unde am început plantările pentru o nouă pădure care va oferi oxigen generațiilor viitoare din această comunitate. Înarmați cu pelerine, cizme de cauciuc, măști, mănuși și mult entuziasm, și respectând toate normele de igienă și distanțare fizică, voluntarii nu au lăsat zăpada și ploaia să stea în calea misiunii lor, de a da naștere unei noi păduri de stejar, tei și sânger", a anunţat asociaţia Act for Tomorrow, într-un mesaj publicat în această săptămână pe Facebook.
 
"Voluntarii prezenți au devenit primii Ambasadori ai Pădurii pe care o vom planta aici, într-un nou proiect de resposabilitate socială dezvoltat de Asociația Act for Tomorrow și Kaufland Romania, cu sprijinul Primăriei Comunei Scorțeni", se mai arată în mesaj.
 
Potrivit primarului localităţii, Iulian Barbu, au fost plantaţi circa 1.500 de puieţi în această etapă.
Back To Top