Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Comisarii din Prahova ai Gărzii de Mediu au anunțat că au amendat, cu 65.000 de lei, firma al cărei depozit a luat foc pe 1 martie. Este vorba despre incendiul de la Colceag, în care două persoane au fost rănite grav, între timp acestea fiind transferate în străinătate.

 

“Ca urmare a incendiului produs la instalația industrială deținută de un operator din comuna Colceag, sat Inotești, comisarii GNM CJ Prahova au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 65.000 lei pentru neconformitățile constatate. În urma verificărilor s-a constatat că titularul de activitate sancționat nu a identificat/prevenit riscurile pe care preparatele deținute în hala în care s-a produs incendiul, le poate prezenta pentru mediul înconjurător, precum și a impactului degajării de noxe evacuate în atmosferă pe perioada manifestării incendiului. În continuare au fost dispuse măsuri de gestionare a deșeurilor rezultate în urma incendiului și supravegherea operațiunilor din cadrul instalației industriale pentru prevenirea producerii unor astfel de evenimente”, a anunțat Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu.

Doi bărbați, un angajat și un vizitator, au suferit arsuri grave în urma evenimentului din 1 martie care a ajuns și în atenția ITM Prahova (VEZI DETALII).

Foto: GNM CJ Prahova

Back To Top