Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Centre de vaccinare de la spitale din Ploiești, Câmpina, Urlați și Vălenii de Munte vor fi închise în etapa a treia, listele de așteptare întocmite pentru acestea fiind mutate.

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat că listele de așteptare trec la alte centre, nou operaționalizate și organizate astfel încât să poată prelua fluxul de pacienți.

“Având în vedere că o parte dintre centrele de vaccinare din cadrul spitalelor nu va mai funcţiona în etapa III, vă comunicăm mutarea listelor de aşteptare aferente acestor centre, după cum urmează:

-              lista de la Spitalul Judeţean de Urgenţă  Ploieşti - secţia Nord a fost mutată la centrul din cadrul Spitalului Municipal Ploieşti

-              lista de la Spitalul Judeţean de Urgenţă  Ploieşti - secţia Boldescu a fost mutată la centrul din cadrul Spitalului Municipal Ploieşti

-              lista de la Spitalul Municipal Câmpina a fost mutată la Centrul Casa Tineretului Câmpina

-              lista de la Spitalul Orăşenesc Urlaţi a fost mutată la Centrul de vaccinare Casa de Cultură Urlaţi.

Mutarea listelor de aşteptare a fost făcută către centre nou înfiinţate sau cu flux suplimentar, centre din aceeaşi localitate şi cu acelaşi tip de vaccin”, au anunțat, marți, reprezentanții DSP Prahova.

La Văleni există aceeași intenție, numai că nu se știe dacă noul centru va putea fi operaționalizat la timp. “Lista de la Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte, spital care nu continuă în etapa III, încă nu a fost mutată, deoarece la acest moment nu există confirmare din partea Primăriei Orașului Vălenii de Munte că centrul de vaccinare stabilit este operaționalizat, astfel încât să își poată începe activitatea la momentul disponibilității vaccinului”, explică reprezentanții DSP prahova.

Autoritățile au reamintit că, în momentul mutării unei liste de așteptare, persoanele înscrise sunt notificate în funcție de categoriile de vaccinare stabilite ca prioritare, conform Strategiei naționale de vaccinare și ordinii cronologice de înscriere, astfel: persoanele din categoria 2a (populația de risc), cu vârsta peste 65 ani sau cu boli cronice; persoanele din categoria 2b (lucrători din domeniile esențiale); persoanele eligibile pentru etapa a III-a de vaccinare (populația generală).

Beneficiarul are posibilitatea să se programeze la vaccinare, iar dacă nu există locuri disponibile în centrul ales poate opta pentru înscrierea pe lista de aşteptare aferentă centrului respectiv. “Locurile libere dintr-un anumit centru de vaccinare vor fi disponibile pentru persoanele înscrise în lista deschisă pentru acel centru, cu respectarea prioritizării: 75% persoane din cadrul populaţiei la risc şi 25% lucrători în domeniile esenţiale, iar în centrele în care rămân locuri libere vor putea să se programeze persoanele din etapa III”, au mai explicat reprezentanții DSP Prahova.

Back To Top