Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Peste 350 de controale au fost derulate în Prahova, luna trecută, de Inspectoratul Teritorial de Muncă, bilanțul incluzând zeci de persoane depistate că lucrau fără forme legale și amenzi de aproape 500.000 de lei aplicat la nivelul județului.

“Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a desfăşurat, în luna martie  2021, acţiuni de control în  domeniul relaţiilor de muncă şi securităţii şi sănătăţii în muncă, în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare totală de 472.000 lei.

În domeniul relaţiilor de muncă, s-au efectuat 237 controale, în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare de 386.000 lei. Totodată, inspectorii de muncă au depistat 23 persoane care prestau muncă nedeclarată şi au sancţionat angajatorii cu amenzi în valoare totală de 370.000 lei.

În aceeaşi perioadă, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost efectuate 117 de controale şi s-au aplicat amenzi în valoare de 86.000 de lei. Angajatorii au comunicat către ITM Prahova 24 evenimente, în urma cercetărilor urmând să se stabilească caracterul acestora, respectiv dacă sunt accidente de muncă sau accidente în afara muncii. De asemenea, inspectorii de muncă au dispus oprirea a două echipamente de muncă pentru că exista pericol de accidentare”, au informat, marți, inspectorii ITM Prahova.

Aceștia continua verificările, urmărind inclusiv  dacă măsurile dispuse de către autorităţi pentru a stopa răspândirea noului coronavirus.

Back To Top