Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Prefectura Prahova a informat primăriile mai multor localități din județ cu privire la deschiderea, de săptămâna viitoare, a noi centre și fluxuri pentru vaccinarea anti-Covid a populației.

Din 12 aprilie devin funcționale centrele de la Valea Călugărească (AstraZeneca), Florești (AstraZeneca) și Păulești (AstraZeneca), a transmis Prefectura Prahova, prin adresa înaintată în cursul zilei de marți.

Marți, ăpe 13 aprilie, alte centre se deschid la Măneciu (Pfizer), Brazi (Pfizer), Berceni (AstraZeneca), Brebu (Pfizer), Urlați (Pfizer), Filipeștii de Pădure (Pfizer) și Breaza (AstraZeneca), dar și la Spitalul Municipal Ploiești – Schuller (Pfizer).

De asemenea, tot din 13 aprilie, la centrul de la Casa Tineretului Câmpina va funcționa un nou flux de vaccinare.

Prefectura le-a cerut autorităților locale să anunțe dacă spațiile destinate vaccinării sunt pregătite pentru deschidere și să comunice lista medicilor care vor asigura procesul de vaccinare în aceste centre.

Cel mai recent centru de vaccinare devenit funcțional în Prahova este cel de la Plopeni, deschis ieri, pe 6 aprilie. Aici este administrat vaccinul Moderna.

 

Ilustrație arhivă

Back To Top