Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Cadavrul unei tinere de 17 ani a fost descoperit, joi după-amiază, în zona fostei băi publice a Ploieștiului, clădire aflată pe str. Romană.

“În jurul orei 18:30, polițiștii de la Poliția municipiului Ploiești au fost sesizați despre dispariția unei minore în vârstă de 17 ani din Ploiești, de către mama acesteia. Imediat după sesizare, aceștia au desfășurat multiple activități pentru depistarea minorei. Activitățile s-au derulat inclusiv sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria  Ploiești. Astăzi în jurul orei 15:30, ca urmare a acestor activități, minora a fost găsită, din păcate decedată. La fața locului se află un procuror criminalist care a preluat ancheta”, a anunțat IJP Prahova joi, în jurul orei 18.00.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru ziarulincomod.ro, că suspectul în acest caz, un bărbat de aproximativ 40 de ani, din Șirna, se află în custodia polițiștilor încă de aseară. Mama fetei le-ar fi povestit anchetatorilor că fata a plecat să-l întâlnească pe bărbat, care era iubitul ei, și nu s-a mai întors acasă.

Mai multe detalii despre ipotezele conturate până acum citiți pe ziarulincomod.ro.

Foto arhivă

Back To Top