Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Șirna, a fost arestat preventiv, vineri, fiind suspectat că a ucis-o pe adolescenta de 17 ani al cărei cadavru a fost găsit, acum două zile, în fosta baie publică a orașului Ploiești, o clădire în paragină aflată pe strada Romană.

Individul, căsătorit și cu trei copii, ar fi avut o relație cu minora. Trupul fetei a fost găsit în fosta baie publică a Ploieștiului după ce, miercuri seară, mama acesteia o dăduse dispărută. Adolescenta plecase să-și întâlnească iubitul și nu a mai revenit acasă.

“Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. În baza disp.art. 226 alin.1 şi 2 C.P.P. penală rap. la art. 223 alin.2 C.P.P. dispune arestarea preventivă a inculpatului I. C., pentru comiterea infracțiunii de omor prev. de art. 188 alin. 1 C.P., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de începând cu data de 09.04.2021 şi până la data de 08.05.2021, inclusiv. În temeiul art.230 alin.(2) C.pr.pen dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin 3 Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. In baza art 275 alin 6 C pr pen, onorariul apărătorului din oficiu in cuantum de 313 le , se va avansa din fondurile Ministerului Justiției in contul Baroului Prahova. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Cercetată şi pronunţată în Camera de Consiliu astăzi, 09.04.2021, ora 15:40” este soluția pe scrut publicată de portalul instanțelor de judecată.

Individul a contestat hotărârea Tribunalului Prahova.

Back To Top