Categorie: Știri locale

30 de tablete noi au ajuns, vineri, 23 aprilie, de Ziua Internațională a Cărții, la Școala Gimnazială „Dumitru Brezeanu”, din comuna Teișani, județul Prahova.

Ploiești Shopping City a donat 30 de tablete AllView elevilor de la Teișani în cadrul programului “Reciclează o poveste”. Tabletele conțin peste 80 de aplicații educaționale care vor face posibilă școala la distanță pentru copiii din comunități defavorizate, fără acces la tehnologie.

În perioada 2 – 18 aprilie, Ploiești Shopping City în parteneriat cu Carrefour Ploiești Shopping City, asociația E-CIVIS și Magic FM a organizat cea de-a șaptea ediție a programului RECICLEAZĂ O POVESTE. Inițiat în 2019, acest proiect încurajează clienții să doneze cărțile vechi și deteriorate în schimbul unui voucher de reducere de până la 50% pentru achiziționarea de cărți noi în hipermarketul Carrefour Ploiești Shopping City. Pentru fiecare 10 cărți vechi colectate, Ploiești Shopping City donează o tabletă complet dotată pentru școală unui copil defavorizat din comunitatea locală prahoveană.

Back To Top