Categorie: Știri locale

Polițiștii au anunțat, marți dimineață, că un bărbat a fost reținut în urma accidentului mortal produs luni, în jurul orei 4.30, pe DJ 102D, în județul Prahova.

Individul de 30 de ani a fost singurul supraviețuitor în urma impactului în care și-au pierdut viața alți doi tineri, de 29 și 31 de ani (VEZI DETALII). Polițiștii anunțau, ieri, după primele cercetări la fața locului, că șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției. Mașina ar fi părăsit carosabilul, răsturnându-se de câteva ori.

Ancheta a continuat, însă, și a scos la iveală că bărbatul care se aflase la volan, de altfel singurul supraviețuitor, nu avea permis. În plus, acesta ar fi condus desi se afla sub influența alcoolului.

“În urma probatoriului administrat, aseară, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a conducătorului auto, iar în cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil.

Se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană fără permis de conducere și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, a transmis IJP Prahova.

 

Foto ilustrație

Back To Top