Categorie: Știri locale

Șapte oameni, cu vârste între 19 și 55 de ani, și-au pierdut viața, în ultimele două săptămâni, în accidente groaznice produse pe drumurile din Prahova.

Pe 24 aprilie, pe DN 1, la intersecția cu drumul dinspre Cornu, un bărbat de 53 de ani și-a pierdut viața, iar o femeie de 49 de ani a fost rănită, într-un accident cu două mașini implicate (VEZI DETALII). Evenimentul avea să deschidă o serie neagră, de cinci tragedii, cea mai recentă petrecută vineri după-amiază, tot pe DN 1, la Băicoi – zona Liliești (VEZI DETALII).

La începutul săptămânii trecute, alte două accidente au îndoliat trei familii din județ. Pe 26 aprilie, în jurul orei 4.30 dimineața, doi tineri, de 29 și 31 de ani, au murit după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil, răsturnându-se de mai multe ori, pe DJ 102D, la Baba Ana (VEZI DETALII). Șoferul, un tânăr de 30 de ani, singurul care a supraviețuit, nu avea permis și se afla sub influența alcoolului.

Pe 27 aprilie, pe DN 1D, un alt tânăr, de 28 de ani, și-a pierdut viața, după ce mașina lui a intrat într-un copac aflat pe marginea drumului (VEZI DETALII).

În după-amiaza zilei de Paște, într-un accident similar, și-a pierdut viața și un băiat de numai 19 ani. Mașina în care se afla, condusă de un tânăr de 22 de ani, a intrat, de asemenea, într-un copac, pe DN 1A, la Teișani. Șoferul și alți doi pasageri au fost grav răniți (VEZI DETALII).

După aceasta serie neagră s-a produs accidentul de vineri după-amiază, de pe DN 1. Un bărbat de 55 de ani și o femeie de 50 de ani și-au pierdut viața, iar doi tineri, o fată de 17 ani, respectiv un bărbat de 22 de ani, au ajuns la spital în stare gravă. Mașina lor, condusă de bărbatul de 55 de ani, a intrat într-un stâlp de beton.

Salvatorii lansează un apel disperat, după această serie de tragedii.

“Puneţi viaţa pe primul plan!

În mai puţin de două săptămâni, mai multe suflete au pierit din cauza accidentelor rutiere în care au fost implicate...

De fiecare dată vă sfătuim să aveți o conduită preventivă şi să fiţi prudenți.

Doar noi suntem răspunzători pentru viaţa noastră, de ceea ce facem şi tot noi trebuie să punem viaţa pe primul plan” este mesajul transmis de ISU Prahova, după cel mai recent accident mortal produs în județ.

Foto: ISU Prahova

Back To Top