Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii a lansat licitația pentru construirea primului sector din A7 (VEZI DETALII), un obiectiv de infrastructură de maximă importanță care va face legătura între Muntenia și nordul țării, străbătând toată Moldova. Tronsonul Ploiești – Buzău, scos acum la licitație, va începe, de fapt, la Dumbrava, cu un nod rutier uriaș ce va asigura legătura între două autostrăzi.

De altfel, primul lot al sectorului Ploiești – Buzău este cel cuprins între Dumbrava și Mizil. Potrivit informațiilor publicate în SICAP, în anunțul de licitație, este de așteptat ca acesta să coste aproximativ 40% din bugetul alocat primului sector al A7, care mai include loturile Mizil – Pietroasele și Pietroasele – Buzău.

Lotul Dumbrava – Mizil va avea o lungime de 21 de kilometri și va costa între 1.654.505.275,56  și 1.951.555.724,10 de lei.

Tot la Dumbrava va fi construit și nodul rutier care va asigura legătura între A3 București – Ploiești și A7 Ploiești (Dumbrava) – Buzău. Primarul comunei, Marian Apostol, consideră că investițiile de mare infrastructură făcute pe teritoriul localității vor conduce la dezvoltarea fără precedent a comunei și a zonei de sud a județului, în general. Edilul apreciază că acestea reprezintă un “pas spre normalitate”.

Back To Top