Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

IJP Prahova a anunțat, vineri dimineață, rezultatele verificărilor derulate pentru stabilirea identității victimei care a murit în incendiul de la Brazi.

“În interiorul spațiului incendiat, polițiștii au identificat un cadavru carbonizat. Acesta a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova . Ca urmare a cercetărilor și verificărilor efectuate au rezultat date că acesta ar fi persoana angajată care a pătruns în cursul nopții în interiorul societății comerciale respective”, a precizat sursa citată, menționând că în cauză “se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru distrugere din culpă și ucidere din culpă”.

Încă de acum două zile, în spațiul public circulă ipoteza potrivit căreia muncitorul ar fi cel care a și provocat incendiul. Se pare că acesta ar fi amenințat că se sinucide, pe fondul unor probleme personale cu care se confrunta (VEZI DETALII).

 

Foto: Garda de Mediu Prahova

Back To Top