Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Echipa de baschet seniori a CSM Ploieşti a promovat în Liga Naţională după ce a câştigat, duminică seară, „finala” pentru locul al doilea al Turneului Final al Ligii I, cu CSU Târgu Mureş, scor 80-74 (20-17, 17-21, 28-15, 15-21), au anunțat reprezentanții Clubului Sportiv Municipal.

Circa 350 de spectatori au asista la un meci decis în a doua parte. Diferenţa s-a făcut în sfertul al 3-lea, iar la ultima pauză s-a intrat cu 12 puncte avans pentru Ploiești, pentru ca ultima repriză să aducă un joc fără riscuri, cu atacuri lungi şi atenţie sporită în apărare, pentru ține oaspeții la distanță.

Formula de start a ploieștenilor a fost A. Damian (2 puncte), C. Dumitru, A. Carabulea (9), Negoiţescu (14), A. Ene (36), ulterior intrând pe parchet şi Reynolds (10, 1×3), O. Iancu (5, 1×3), M. Ianuli (4) şi Al. Neguţ. Ceilalţi băieţi care au contribuit la performanţa din acest sezon au fost tinerii Mihai Comănescu, Alexandru Chirilă, Horia Scărlătescu, Luca Dănescu, Cristian Velcea, George Angelian, Iulian Geangu, Vlad Oţelea, David Petre şi Andrei Rogozanu.

Reprezentată la Ploieşti de Adrian Voinescu şi Constantin Ioan, Federaţia Română de Baschet a premiat primele trei formaţii clasate la Turneul Final, dar a oferit şi trei premii individuale. Potrivit reprezentanților CSM, muntenegreanul celor de la CSU Târgu Mureş, Goran Martinic (34 ani) a primit două cupe, pentru „cel mai bun pasator” şi „cel mai bun marcator” al competiţiei, având 30 de assisturi (6/meci) şi 122 puncte (24.4/meci), iar Vlad Negoiţescu a fost declarat MVP al turneului graţie evoluţiei sale, dar şi cifrelor realizate: 18 puncte/meci, 8.2 recuperări/meci şi un indice al eficienţei de 20.4/meci.

Pe poziţia secundă în clasamentul assisturilor la acest turneu final s-a situat americanul Joshua Reynolds, care a avut 24 de pase decisive livrate în cele 5 partide disputate (4.8/meci).

„A fost un consum extraordinar de mare de energie! Să joci cinci meciuri în cinci zile este foarte greu, sper că nu se va mai întâmpla vreodată în viaţa mea şi, dacă mă aude cineva de la federaţie ar fi bine să nu mai lase să se întâmple aşa ceva. A fost foarte greu, dar e ok că s-a terminat totul cu bine şi toată lumea e fericită. În ceea ce priveşte Liga Naţională, sper ca şi conducerea să se ţină de promisiuni şi să avem un buget care să ne permită să avem o echipă competitivă. Poate nu cum era pe vremuri Asesoft, care a stabilit nişte standarde foarte înalte, ceea ce nu e rău, dar măcar să sperăm în 2-3 ani să tindem către top 4 în România”, a declarant Vlad Negoiţescu.

“Felicitări tuturor celor care au pus umărul la această mare performanță şi cu siguranță Sala Olimpia o să fie plină până la refuz la fiecare meci al echipei ca în vremurile bune”, a transmis, după victoria care a asigurat promovarea ploieștenilor, consilierul municipal Dragoș Machițescu.

 

Sursa foto: CSM Ploiești

Back To Top