Categorie: Știri locale

Agentul de pază al unei societăți comerciale din Ploiești a fost agresat, miercuri după-amiază, de câteva persoane pe care le-a atenționat asupra faptului că, în spații închis, sunt obligate să poarte masca de protecție.

Incidentul s-a petrecut în sudul municipiului, în jurul orei 14.30. Detaliile au fost prezentat în cursul acestei după-amiezi, de IJP Prahova.

“La data de 09 iunie a.c, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că în incinta unei societăți comerciale din zona de sud a orașului, în urma unui conflict spontan, ar fi avut loc o agresiune asupra unui agent de pază. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele cercetări au stabilit faptul că la intrarea în societatea comercială, trei persoane (două femei și un tânăr) ar fi fost atenționate că nu purtau mască de protecție, moment în care aceștia s-ar fi manifestat agresiv față de agentul de pază, lovindu-l și adresându-i injurii. Persoanele implicate au fost conduse la sediul poliției în vederea efectuării de cercetări”, a precizat sursa citată.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe. Poliția a mai anunțat că, în baza probatoriului administrat, față de una dintre femei și față de tânăr s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Foto ilustrație

Back To Top