Categorie: Știri locale

Un bărbat de 60 de ani a murit, azi-dimineață, în urma unui accident petrecut în cartierul ploieștean Mihai Bravu.

“În această dimineață, pe strada Mihai Bravu din municipiul Ploiești a avut loc un autoaccident, în care un bărbat în vârstă de 60 de ani care se deplasa pe bicicletă ar fi pierdut direcția de deplasare, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. La fața locului s-au deplasat polițiștii cât și un echipaj medical care a efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, cadrele medicale prezente la fața locului au declarat decesul bărbatului” este comunicatul transmis de IJP Prahova, cu privire la acest incident.

Observatorulph.ro scrie că bărbatul ar fi încercat să traverseze strada pe bicicletă, moment în care roțile s-ar fi ”agățat” în șinele de tramvai, acesta nereușind să-și mențină echilibrul. Un agent de pază care a văzut cele întâmplate a încercat să-i acorde ajutor, dar nici eforturile acestuia, nici intervenția echipajului de la Ambulanță nu i-au mai putut salva viața biciclistului.

IJP Prahova a precizat, pentru sursa citată, că administratorului drumului respectiv, Primăria Ploiești, nu i-a fost aplicată nicio sancțiune.

Carosabilul în zona respectivă este într-o stare deplorabilă, mai ales din cauza vechilor linii de tramvai.

Foto: observatorulph.ro

Back To Top