Majestatea Sa Margareta a primit Cheia Orasului Ploiesti din partea primarului Andrei Volosevici
Categorie: Știri locale

“Cheia Oraşului Ploieşti” i-a fost oferită Majestății Sale Margareta de către primarul municipiului, Andrei Volosevici, în cadrul ceremoniei de deschidere a "Cupei Reginei" şi "Cupei Regelui" la oină.

Stadionul “Ilie Oană” din Ploiești a găzduit, sâmbătă seară, Cupa Regelui și Cupa Reginei la oină, două evenimente menite să aducă în prim plan sportul tradițional românesc.

Special pentru meciurile de sâmbătă au sosit, la, Ploiești chiar Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu. Cei doi au fost întâmpinați de primarul municipiului, Andrei Volosevici, și de viceprimarul Daniel Nicodim.

Momente inedite pe stadionul “Ilie Oană”

În deschiderea evenimentului, Imnul de stat al României şi Imnul Regal au fost intonate de corul Filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploiești, sub bagheta dirijorului Eduard Dinu, iar apoi sute de porumbei au fost eliberaţi deasupra stadionului, ferit de către Federația Națională Columbofilă din România în colaborare cu crescătoriile columbofile Ambiția MMA & Levin Hause, membre ale Asociației Județene Columbofile Prahova.

În cadrul ceremoniei de deschidere, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a primit, de la primarul Andrei Volosevici, “Cheia Orașului Ploiești”.

Un eveniment cu amprentă regală

Cei doi oaspeți de marcă au dat loviturile de deschidere pentru Cupa Reginei, respectiv Cupa Regelui, iar la finalul celor două meciuri de oină, primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a decernat premiul “Take Ionescu”, în timp ce viceprimarul Municipiului Ploieşti, Daniel Nicodim, a acordat premiul “Ion Luca Caragiale”.

Evenimentele găzduite de arena “Ilie Oană” au fost organizate de Federația Română de Oină în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Ploiești, sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei.

Back To Top