Agentia Nationala de Integritate Politia Locala Ploiesti
Categorie: Știri locale

Agenția Națională de Integritate a anunțat, vineri, într-un comunicat de presă, că a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui “Florea Daniel, Polițist local - Șef Birou Evidența Persoanelor în cadrul Poliției Locale a Municipiului Ploiești”.

“Începând cu data de 02 aprilie 2019, Florea Daniel exercită simultan cu funcția publică de conducere de șef Birou Evidența Persoanelor și calitatea de membru al Comisiei pentru administrație publică și ordine publică din cadrul Consiliului Economic și Social (instituție publică)”, arată comunicatul transmis de ANI.

Daniel Florea ar fi încălcat, astfel, prevederile art. 94, alin. (1) și alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003: “Calitatea de funcţionar public este incompatibilă cu orice altă funcţie publică decât cea în care a fost numit, precum şi cu funcţiile de demnitate publică. alin. (2) lit. a) Funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate, după cum urmează: a) în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice (…).”

Daniel Florea ar fi depus, la dosarul de evaluare, un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare, reiese din comunicatul oficial al Agenției Naționale de Integritate.

Back To Top