Incendiu butelii ISU Prahova
Categorie: Știri locale

ISU Prahova a fost alertat sâmbătă, în jurul orei 17.00, cu privire la izbucnirea unui incendiu în localitatea Fântânele.

Reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență au anunțat că au trimis la locul evenimentului șase echipaje de stingere și un echipaj SMURD, întrucât incendiul se manifestă la un centru de încărcare butelii.

Cisterne și recipiente cu combustibil, în flăcări

Echipajele ISU Prahova au găsit, la Fântânele, un incendiu care se manifesta violent și generalizat pe o suprafață de aproximativ 1500 mp. Focul cuprinsese două cisterne GPL, 20 de cuburi de carburant, un cap tractor, un autoturism. Totodată, au fost afectate întreaga locuință și anexele, pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

Două victime, una în stare critică

Până în acest moment echipajele de urgență au găsit două victime. Un băiat de 17 ani a suferit  arsuri pe 92% din suprafața corporală, iar un bărbat de 52 de ani are arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului. Cei doi au fost duși de urgență la spital.

Update - Incendiul a fost localizat în jurul orei 18.15.

Update - Peste 50 de pompieri intervin la Fântânele

La fața locului au fost mobilizate 9 autospeciale de stingere, 2 containere multirisc, 1  autospecială de descarcerare grea, 1 ambulanță SMURD si 3 autospeciale de primă intervenție și comanda, cu 51 de pompieri.

Update - Bilanțul pagubelor

În urma incendiului au ars  o semiremorcă încărcată cu saci ciment, un cap tractor, un camion de 6 tone, 20 de recipiente de 1.000 litri combustibili, sediu firmă - aproximativ 80 mp, locuința învecinată - 60 mp, stâlpi electrici, 15 ml gard și pomi fructiferi, au anunțat reprezentanții ISU Prahova.

Update

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 19.40.

Foto: ISU Prahova

Back To Top