echipaj isu smurd
Categorie: Știri locale

O femeie însărcinată a fost scăpată de polițiștii locali din mâinile unui bărbat care o luase la bătaie, sâmbătă seară, în plină stradă.

Incidentul s-a petrecut în zona sensului giratoriu de la Caraiman.

“Sâmbătă, 24 iulie 2021, în jurul orelor 22:25, în timp ce patrulau pe Bulevardul Republicii-intersecție cu strada Nicolae Titulescu, polițiștii locali au observat două persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin care se aflau într-o altercație fizică și verbală, iar unul dintre bărbații implicați în conflict o lovise pe femeia care era însărcinată.

Polițiștii locali au intervenit pentru aplanarea conflictului, solicitând totodată sprijinul colegilor din cadrul structurii de intervenție rapidă”, a informat, luni, Poliția Locală Ploiești.

Agresorul este un bărbat de 36 de ani, din municipiu. Acesta a fost încătușat și predat lucrătorilor Secției nr. 2 de Poliție sosiți la fața locului, după ce polițiștii l-au sancționat cu amendă contravențională în valoare de 200 lei, conform Legii nr. 61/1991 pentru ”provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice”.

PL Ploiești menționează că a fost solicitată intervenția unui echipaj SMURD, pentru acordarea de îngrijiri medicale femeii însărcinate.

Foto ilustrație

Back To Top