masina de politie veche inscriptionata
Categorie: Știri locale

Un bărbat din Cerașu s-a răzbunat pe fratele amantului soției pentru că nevasta lui a plecat de acasă. Acum, este cercetat penal pentru amenințare și lovire și alte violențe, iar noaptea trecută și-a petrecut-o după gratii.

„În fapt, la data de 26 iulie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii Secției Rurale de Poliție Drajna au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat din comuna Cerașu, despre faptul că a fost agresat de o persoană cunoscută. În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, unde a fost găsit apelantul, care a declarat verbal faptul că în cursul aceleiași zile, în timp ce se afla pe o stradă din sat, s-a întâlnit cu un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu. Conflictul a pornit de la relația de concubinaj dintre fratele apelantului și soția bărbatului cu care acesta a avut conflictul. În urma discuției celor doi, apelantul a fost lovit de bărbat cu pumnul în zona feței, acesta din urmă adresându-i și amenințări cu acte de violență”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Amenințări repetate împotriva soției și a concubinului acesteia

Bărbatul din Cerașu i-ar fi amenințat în repetate rânduri pe soția sa și pe actualul concubin al acesteia. Drept urmare, individul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Back To Top