Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

campanie colectare deee rafov ecotic
Categorie: Știri locale

Ecotic ajunge la Râfov, la începutul lunii august, cu campania sa națională “Comune curate”.

Inițiativa este dedicată colectării deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice (DEEE), o categorie cu un regim special.

Astfel, potrivit anunțului făcut de administrația locală, pe 2 și 3 august, cetățenii sunt așteptați la punctul de colectare a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice, aflat la sediul Primăriei Râfov.

Echipamentele voluminoase pot fi preluate chiar de la domiciliu, în urma unei solicitări la nr. de telefon 0731.014.037.

La predarea unei cantităţi mai mari de 5 kg, organizatorii acordă un premiu instant: o umbrelă.

Campania este derulată prin Ecotic și Rosal.

DEEE - echipamentele electrice și electronice ieșite din uz

DEEE înseamnă toate echipamentele electrice și electronice ieșite din uz care funcționau cu ajutorul bateriilor sau pe bază de curent, la priză: frigider, fier de călcat, mașină de spălat, televizor, computere, telefoane mobile, radio-casetofoane, camere video, cuptoare cu microunde, etc. În acest moment, deșeurile electronice reprezintă 5% din totalul mondial al deșeurilor municipale solide, aproape aceeași sumă ca toate ambalajele de plastic, însă DEEE-urile sunt mult mai periculoase. Ele conțin substanțe periculoase pentru mediu și sănătate – gaze cu efect de seră sau metale grele dăunătoare sănătății, dar au grad de reciclare de până la 90%, ceea ce permite recuperarea unor cantități importante de materii prime secundare.

Back To Top