Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

patrula politia locala ploiesti
Categorie: Știri locale

Acțiunile derulate de polițiștii locali, în weekend, în parcurile din Ploiești au dus la sancționarea a zeci de persoane, cele mai multe dintre ele surprinse aruncând deșeuri pe domeniul public sau tulburând liniște publică. În nouă cazuri, însă, au fost aplicate amenzi pentru scăldat în fântânile și lacurile din parcuri.

În weekend, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, atât echipați cu uniforma de serviciu și mijloacele din dotare, cât și în civil, precum și cei din Birourile de Intervenție Rapidă, au patrulat în zona parcurilor și a locurilor de joacă pentru copii, cu preponderență în zona Parcului ”Regele Mihai I al României”, parcul situat vizavi de Kaufland Vest, parcul din zona blocului nr. 26 strada Mărășești, Parcul McDonald’s Nord, parcul situat pe strada Andrei Mureșanu, parcul din str. Trotuș, parcurile din zona centrală, a anunțat  Poliția Locală Ploiești într-un bilanț transmis luni.

Fumatul și scăldatul în parc, printre faptele sancționate

„În urma acțiunilor desfășurate, au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.325 lei, după cum urmează:

* Pentru abandonarea de deșeuri menajere și asimilabile acestora pe domeniul public (ambalaje, coji de semințe) – 21 sancțiuni contravenționale

* Pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice – 17 sancțiuni contravenționale

* Pentru încălcarea prevederilor legale privind consumul produselor din tutun – 10 sancțiuni contravenționale

* Pentru  scăldatul și spălatul de către persoanele fizice în lacurile amenajate în parcuri și grădini publice – 9 sancțiuni contravenționale”, exemplifică polițiștii locali.

Polițiștii locali pot fi sesizați fie prin Dispeceratul instituției (la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255), fie prin intermediul adresei de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Foto ilustrație

Back To Top