accident patru masini victime mizil
Categorie: Știri locale

Patru vechicule, inclusiv un autoturism parcat și altul tractat, au fost implicate în accidentul care a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 00.30, în orașul Mizil.

“Un autoturism condus de un tânăr de 18 ani ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism care tracta o platformă încărcată cu un autovehicul. În urma coliziunii acesta din urmă a acroșat un alt auto staționat.

Autoturismul care tracta autovehiculul s-a răsturnat pe partea carosabilă, rezultând vătămarea corporală a trei pasageri (conducător auto - bărbat 35 de ani și două femei cu vârstele de 20 de ani, respectiv 28 de ani).

Persoanele rănite au fost transportate la spital”, a anunțat IJP Prahova.

Polițiștii au anunțat că ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Starea victimelor accidentului de la Mizil

ISU Prahova a anunțat că a găsit o persoană încarcerată, dar conștientă. Alte două persoane au fost rănite în urma impactului, în timp ce cinci persoane au fost rănite ușor sau nu au suferit leziuni, refuzând transportul la spital.

Potrivit SAJ Prahova, bărbatul de 35 de ani a fost transportat la spital cu traumatism torace anterior și membru superior stâng. Cele două tinere, de 20, respectiv 28 de ani, au suferit traumatisme craniene și traumatism abdominal și umăr stâng, respectiv traumatism coloană dorso-lombară.

Toți trei au ajuns la SJU Ploiești, pentru investigații și îngrijiri medicale.

Șoferul de 18 ani a suferit un traumatism la genunchi, iar un alt bărbat, de 29 de ani – traumatism torace anterior și membru superior stâng. Ambii au refuzat să meargă la spital.

În accident au mai fost implicate, potrivit SAJ Prahova, trei persoane – bărbați de 27, 32 și 42 de ani – care nu au suferit leziuni și nu au fost transportate la spital.

Foto: Adry Adrian via Facebook/ INFO TRAFIC PRAHOVA

Back To Top