Categorie: Știri locale

Două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova şi unul de la SMURD au fost mobilizate la o pensiune din Cheia, după ce mai mulţi copii de până în 12 ani aflaţi în tabără aici, precum şi însoţitoarea lor, au manifestat stări de rău.

Opt copii, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, de la o şcoală din Ilfov, și însoțitoarea acestora manifestă dureri de cap, de burtă și stări de greaţă, a anunţat ISU Prahova joi înainte de prânz.

UPDATE 11.30: Au fost evaluați medical un adult și 6 copii. În urma evaluarii medicale toți au refuzat transportul la spital

Aceștia se află în tabără la o pensiune aflată în localitatea Cheia, au mai transmis reprezentanţii ISU, precizând că în aceste momente copiii sunt evaluați medical și urmează să se ia decizia dacă vor merge la spital.

UPDATE 13.00: Șase copii și doi adulți au acuzat stări de rău

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Prahova,  la locul solicitării au fost trimise un echipaj cu medi,  unul cu asistent medical și u echipaj Smurd. Șase copii cu vârste cuprinse între 9-12 ani (trei fete și trei băieți) si doi adulti (femei de 20, respectiv 44 de ani)  prezentau simptomatolgie digestivă (grețuri, vărsături, dureri abdominale). După evaluare și tratament de specialitate, cei opt pacienți au refuzat transportul la spital, au mai precizat reprezentanții SAJ.

(Imagine cu caracter sugestiv; Sursa foto: arhivă)

Back To Top