copac cazut furtuna cod rosu
Categorie: Știri locale

Pompierii au anunțat că, în ultimele ore, au intervenții în nouă localități pentru îndepărtarea copacilor puși la pământ de rafalele puternice.

Pompierii au acționat, azi-noapte, pentru degajarea a 11 copaci căzuți pe partea carosabilă, în localitățile Dumbrava (VEZI DETALII), Băicoi, Cocorăștii Mislii, Tomșani, Mizil, Buda, Cerașu (3), Izvoarele și Cornu de Jos.

Avarii la rețeaua de energie electrică

De asemenea, în această dimineață, la ora 7.30, 7.010 consumatori din localitățile Slon, Cerașu, Telega, Melicești, Radila, Dârvari, Dumbrava, Poienarii Burchii, Olteni, Scăieni, Vâlcelele, Loloiasca, Inotești, Parepa și Colceag nu erau alimentați cu energie electrică.

10 echipe acționează pe teren, pentru remedierea defecțiunilor, au anunțat reprezentanții ISU Prahova în bilanțul transmis vineri.

Furtună de cod roșu în nord

Tot azi-noapte, populația din mai multe localități a fost avertizată cu privire la pericolul producerii unor fenomene meteo severe după ce ANM a emis un cod roșu de furtună, valabil între 22.55 și 23.45 în Breaza, Sinaia, Comarnic, Bușteni, Valea Doftanei, Azuga, Șotrile, Provița de Sus, Adunați, Secăria și Talea.

Foto ilustrație

Back To Top