masina politie inscriptionata
Categorie: Știri locale

Orașele prahovene Vălenii de Munte și Breaza găzduiesc, în acest weekend, festivaluri tradiționale pentru care, în anumite intervale, va fi necesară și impunerea unor restricții de circulație.

Duminică, pe 15 august, la Vălenii de Munte vor avea loc târgul anual de Sf. Maria și parada portului popular.

Restricții pe DN 1A

„Manifestarea cultural artistică se va desfășura pe DN 1A, pe raza orașului Vălenii de Munte, în intervalul orar 11.00– 12.00, pe sectorul de drum cuprins între km 110+800 - km112+600. Circulația rutieră pe sectorul de drum menționat va fi închisă începând cu ora 11:00, moment în care se vor lua măsuri de dirijare, informare și deviere a traficului rutier”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Traficul rutier se va desfăşura pe următoarele rute ocolitoare:

  • Pentru sensul de mers Ploiești- Brașov : DN 1A km 110+800- dreapta Strada Ecaterina Varga- fosta centură trafic greu- strada Berceni- stânga DN 1A km 112+600.
  • Pentru sensul de mers Brașov - Ploiești : DN 1A km 112+600- stânga Strada Berceni- fosta centură trafic greu- strada Ecaterina Varga- stânga DN 1A km 110+800.

Festivalul Calabreaza, pe 14 și 15 august

Orașul Breaza găzduiește pe data de 14 și 15 august, Festivalul Internațional de Folclor Calabreaza, pe durata celor două zile urmând să fie impuse de asemenea anumite restricții de trafic, în localitatea prahoveană.

“Manifestarea cultural artistică se va desfășura pe raza orașului Breaza, pe strada Ocinei - segment de drum cuprins între intersecție cu strada Republicii (DJ 101R) și intersecție cu strada Erou Colonel Popovici. Circulația rutieră pe sectorul de drum menționat va fi închisă circulaţiei rutiere, în perioada 14.08.2021, orele 06.00 – 15.08.2021, orele 24.00, moment în care se vor lua măsuri de dirijare, informare și deviere a traficului rutier”, a anunțat IJP Prahova.

Traficul rutier se va desfăşura pe următoarele rute ocolitoare:

  • strada Victoriei  - strada Erou Colonel Popovici – strada Ocinei.
  • strada Republicii – strada Armoniei – strada Ocinei.

Start la evenimente!

Începând din această săptămână, până la jumătatea lunii septembrie, și Ploieștiul va găzdui în fiecare weekend, pe Bulevardul Castanilor, spectacole, competiții și târguri pentru oaspeți de toate vârstele (VEZI DETALII).

Back To Top