masina taxi semn
Categorie: Știri locale

Un taximetrist de 33 de ani, din Ploiești, este cercetat pentru ultraj după ce a reacționat agresiv, joi seară, când un echipaj de Poliție Rutieră l-a tras pe dreapta, pentru un control.

“Polițiștii rutieri, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Șoseaua Vestului din municipiu, la un moment dat, au observat un autoturism inscripționat TAXI, al cărui conducător auto folosea telefonul mobil fără a avea un dispozitiv de tip hands free și nu purta centura de siguranță. Polițiștii au procedat la oprirea acestuia, folosind semnalele de avertizare acustice și luminoase, conducătorul autoturismului taxi oprind în proximitatea intersecției cu strada Baraolt. Bărbatul a refuzat să înmâneze documentele solicitate și a avut un comportament agresiv verbal față de organele de poliție. Întrucât conducătorul auto s-a manifestat agresiv, a fost condus la sediul unității  unde a continuat să adreseze injurii și amenințări unuia din polițiștii de serviciu”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

Șoferul a fost sancționat cu 580 de lei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Foto cu caracter ilustrativ

Back To Top