Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

turisti fugariti de urs
Categorie: Știri locale

Jandarmii prahoveni au intervenit, în weekend, în cazul a 17 solicitări din partea unor persoane care reclamau prezența urșilor fie în apropierea zonelor locuite, fie în zone frecventate de turiști, cum sunt traseele montane.

După așa avalanșă de sesizări, jandarmii reiau recomandările pentru amatorii de drumeții și locuitorii din zona montană. Astfel, dacă vedeți un urs:

-păstrați-vă calmul și încercați să vă îndepărtați de zona respectivă;

-nu vă apropiați pentru a face fotografii sau pentru a-i hrăni;

-faceți zgomot, acesta îi sperie;

-solicitați sprijin prin apel la numărul de urgență 112.

Un grup de tineri a păcălit animalul, pentru a reuși să fugă

Jandarmii au venit și cu un exemplu concret de comportament în cazul întâlnirii cu ursul, pe traseele de munte.

“Duminică, 22.08.2021, un grup de turiști a solicitat sprijin prin apel la numărul 112 deoarece pe traseul turistic parcurs de aceștia, respectiv Poiana Stânii-Poiana Țapului, s-au întâlnit cu un urs.

Animalul sălbatic a început să-i urmărească iar unul dintre turiști a luat decizia corectă de a abandona un rucsac, pentru ai distrage atenția acestuia și a câștiga timp să se îndepărteze de potențialul pericol.

Împreună cu patrula de jandarmi persoanele au revenit pe traseu de unde au recuperat o parte din bunuri și ceea ce a mai rămas din rucsacul distrus de urs”, au povestit jandarmii.

Back To Top