Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un accident rutier s-a produs vineri, în jurul orei 11.20, pe Drumul Naţional 1B, în comuna prahoveană Bucov. O femeie de 57 de ani a fost rănită, după ce a fost acroşată de un autoturism, pe trecerea de pietoni, iar traficul a fost restricţionat mai bine de o oră în urma accidentului.

Femeia, în vârstă de 57 de ani, a fost lovită de o maşină, însă primele informaţii arată că nu a fost rănită grav. Ea a fost găsită conştientă de echipajul medical sosit de urgenţă şi a fost asistată la faţa locului.

Un prahovean care se afla în zonă la acel moment a publicat pe grupul de Facebook "Info Trafic Prahova" mai multe fotografii de la locul accidentului, în care se vede cum poliţiştii fac măsurători în zona trecerii de pietoni. De altfel, pe tronsonul respectiv drumul naţional are separatoare din beton, care se întrerup doar în dreptul trecerii de pietoni.

Traficul rutier pe DN1B a fost restricţionat pe sensul Ploieşti-Buzău în urma accidentului. Poliţia Prahova a anunţat în jurul orei 12.20 reluarea circulaţiei în condiţii normale.

Back To Top