Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

drugtest
Categorie: Știri locale

Polițiștii ploieșteni care se aflau vineri seară în misiune, pe Șos. Vestului, au depistat în trafic un individ care se urcase la volan după ce consumase substanțe interzise.

Bărbatul a fost tras pe dreapta aproape de miezul nopții, iar testele efectuate pe loc au arătat că acesta ar fi consumat cocaină.

“Aseară, în jurul orei 23:50, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe Șoseaua Vestului din municipiu, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat. Întrucât acesta prezenta o stare de neliniște și de agitație, a fost testat cu aparatul DrugTest care a înregistrat o valoare pozitivă la consumul de cocaină. În urma rezultatului, acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice”, a anunțat IJP Prahova în cursul zilei de sâmbătă.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive.

 

Foto ilustrație (realitatea.net)

Back To Top