Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident rutier usor
Categorie: Știri locale

Un șofer aflat sub influența substanțelor interzise a fost implicat într-un accident care a avut loc vineri dimineață, pe DN 1B.

Detaliile au fost făcute publice de IJP Prahova în cursul zilei de sâmbătă.

“La data de 27 august a.c., în jurul orei 10:45, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați despre faptul că, pe raza localității Loloiasca, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Ajunși la fața locului, polițiștii au procedat la testarea alcoolscopică a conducătorilor auto implicați în eveniment, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Întrucât unul din conducători avea un comportament agitat, a fost testat cu aparatul DrugTest, care a avut rezultat valoare pozitivă, indicând prezența unor substanțe ce ar putea avea un efect psihoactiv în organism, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge”, au informat reprezentanții Poliției Prahova.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Foto ilustrație

Back To Top