Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Poliţia Prahova a anunţat că efectuează cercetări penale, după ce o fetiţă în vârstă de 3 luni din oraşul Vălenii de Munte a fost găsită în casă fără suflare.

Mama micuţei a fost cea care a constatat că aceasta nu mai respira şi a sunat la 112. Un echipaj medical a ajuns de urgenţă la faţa locului, însă n-a mai putut să facă altceva decât să confirme decesul. Tragedia s-a petrecut marţi seară.

"La data de 31 august a.c., în jurul orei 19.50, polițiștii orașului Vălenii de Munte au fost sesizați prin apel de 112, de către o femeie din oraș, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 3 luni, nu mai respiră și este posibil să fie decedată. La fața locului s-a deplasat echipa operativă dar și un echipaj medical care din păcate a declarat decesul minorei. În urma examinării exterioare a minorei s-a constatat că nu prezenta urme vizibile de violență. Cercetarile sunt continuate de către polițiștii orașului Vălenii de Munte sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a fost comunicatul transmis astăzi de IPJ Prahova.

Back To Top