Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sediu primaria dumbrava prahova
Categorie: Știri locale

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) derulează, în această perioadă, licitația deschisă pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 297 de unități administrativ-teritoriale (UAT), din 37 de județe. Pe lista publicată de ANCPI se regăsește și comuna Dumbrava.

Localitatea prahoveană figurează cu o suprafață de contractat de 5.325 de hectare.

Lucrările de cadastru general sunt gratuite pentru cetățeni și se desfășoară în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF). Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 (POR).

Procedura de achiziție publică se desfășoară pe loturi, fiecare comună reprezentând un lot. Suprafața totală estimată a comunelor aferente celor 297 de loturi este de 1.465.609 de hectare.

Procedura va fi finalizată cu încheierea unui  contract multianual/lot, valoarea totală estimată fiind de 461.428.197,34 de lei (fără TVA).

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 13 septembrie 2021.

Back To Top